Afslapning og pauser

Afslapning og pauser

Når kroppen arbejder på højtryk – og måske får for lidt hvile – slapper den aldrig helt af. Den befinder sig i en tilstand af forhøjet grundspænding og er i konstant ”beredskab”. Derfor er pauser, afslapning, tryghed og ro nødvendige og effektive midler til at forebygge stress – eller til at afstresse og opnå bedre fysisk og psykisk stabilitet.

Gyngning og massage midt på dagen er enkle og simple antistress-metoder, der på kort tid restituerer kroppen. Også det tryg hedsskabende vægttæppe kan bidrage til at få energien tilbage. Både som tæppe om natten eller anvendt som tæppe i forbindelse med gynge- eller massageterapi, er vægttæppet et enkelt, effektivt middel til at få grundspændingen ud af kroppen og tilbage på et sundt, velafbalanceret niveau

Powernaps

Hvis medarbejderen føler sig presset og drænet for energi, vil vedkommende typisk møde uoplagt på arbejde og præstere minimalt. Den utilstrækkelige præstation øger presset på vedkommende yderligere, og stressniveauet stiger. En ond cirkel er i gang... Forebyg eller bryd den onde cirkel ved at give medarbejderne mulighed for at powernappe i et af Wellness Nordic®s antistressprodukter som f.eks. gyngestolen eller massagestolen. Disse stole kan booste medarbejderens mentale balance på kort tid – og forebygge ubalancen på længere sigt.

Powernaps er mentale vitaminindsprøjtninger, som næres af og forebygger fysisk og mentale overanstrengelse. Kobler vi fra med et forfriskende hvil midt på dagen, styrker vi vores evne til at præstere og modstå stress markant. Vi genoplader nemlig batterierne og vender tilbage til arbejdet med fornyet energi, mere glæde og nyt overskud til at løse vores arbejde og opgaver

Mental balance

At være i mental balance er at besidde en grundfølelse af indre ro og tryghed. Det vil sige at være fysisk og psykisk stabil, så man kan præstere – uden at blive udbrændt. Gyngestols- og massageterapi kan forebygge, bevare og genoprette den mentale balance. Terapierne gør os mindre anspændte, så vi sjældnere kommer i alarmberedskab og dermed nemmere bevarer roen og balancen.

Et af de positive resultater af gyngestols- og massageterapi er mindre produktion af det skadelige stresshormon, kortisol. Et lavt niveau af hormonet giver bl.a. mere mental modstandsdygtighed på alle planer. Også over for de udfordringer, man som engageret medarbejder får hver eneste dag på sin arbejdsplads.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System