Om Wellness Nordic

Om Wellness Nordic

Wellness Nordic i Humlebæk startede i 2005 og er på den ene side Panasonics officielle distributør af velværeprodukter i Norden. På den anden side arbejder Wellness Nordic indenfor velfærdsteknologi med hjælpemidler indenfor kognitiv og sensorisk stimulation til brugergrupper som borgere med demens, ADHD, Autisme Spektrum Forstyrrelser og hjerneskadede.

Vi markedsfører, sælger og servicerer produkter i Norge, Sverige, Finland, Island, Grønland og Danmark.

Indenfor velfærdsteknologi tilbyder vi sansestolen Wellness Nordic Gyngestolen® til gyngestolsterapi samt tyngdeprodukterne Fiberdynen og Fibervesten.                                                                           

Vores vision

Vi vil altid give vores kunder en ærlig rådgivning og sikre, at kunden får den bedste service både før, under og efter købet når det gælder vores velværeprodukter og vores hjælpemidler indenfor kognitiv og sensorisk stimulation.

Vi er ikke billigst, men bedst - og vi sælger ikke et produkt bare for at sælge! Det kunne vi aldrig drømme om, da vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at finde den helt rigtige løsning. Det hjælper vi gerne med - uanset om det fører til et salg eller ej for os!                                                                

Vores kunder

Vores kunder i Danmark er bl.a. hospitaler, en stor variation af plejecentre, hjemmeplejen, bosteder for udviklingshæmmede, psykiatrien i alle regioner, skoler og genoptræningscentre. Derudover er vores kunder repræsenteret hos både små og store danske virksomheder.

Vi følger altid op på vores kunder efter et køb, og vi er meget stolte af den fælles, positive reaktion fra kunderne, som lyder:

  • Vores produkter er af høj kvalitet.
  • Vi yder en grundig uddannelse af brugerne af både velværeprodukter og hjælpemidler til kognitiv og sensorisk stimulation.
  • Servicen efter levering er grundig og hurtig.

Vores service

Der er ikke noget, der kan gå galt, når man handler hos os, og der er ingen overraskelser - kun positive! Uanset om kunden ønsker at købe, leje eller lease et produkt, yder vi den samme høje service. Vores produkter er kendt for at være driftssikre og kvalitetsmæssigt i orden. Er uheldet ude, stiller vi et andet produkt (massagestole, Wellness Nordic Gyngestolen) til rådighed indenfor 48 timer og sørger for hurtig reparation af kundens eget produkt. Vores garanti og service indeholder blandt andet:

  • 1 års garanti ved salg til virksomheder og institutioner.
  • 2 års garanti ved salg til private.
  • 10 års reservedelsgaranti (Så er du sikker på at vi kan skaffe reservedele 10 år efter dit køb)
  • Gratis instruktion, træning og opfølgning i massagestolens og gyngestolens funktioner.
  • Service og erstatningsstol til rådighed indenfor 48 timer, hvis uheldet er ude.
  • Reparationer foretages på alle mærker massagestole, heriblandt også Bwell, Sanyo, Fuji og Inada massagestole

Om Wellness Nordic
Danske hospitalsklovne

Vi støtter

Vi har valgt at støtte de Danske Hospitalsklovne. Vi håber, at ligesom vi gør hverdagen lidt bedre for mange arbejdende voksne, så kan de Danske Hospitalsklovne gøre livet lidt bedre for de børn som behøver det mest.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System