Massagestole fra Wellness Nordic

top tekst

Stimulerende massagestole
– Velvære tilpasset til den enkelte

Massagestolene forebygger og rehabiliterer krop og sjæl. De masserer hele kroppen fra top til tå og er derved et effektivt massageredskab med fokus på hele mennesket. Stolene er dybe, bløde og omsluttende og leveres med forskellige avancerede massageprogrammer. Efter 15-20 minutter vender energien og overskuddet tilbage, og man er efter en sund pause klar til at fortsætte sin dag og alle dens gøremål.

Alle mennesker er forskellige. Stolene har derfor en avanceret skanningsteknik, der analyserer ryg, nakke og knoglefremspring, så massagestyrke og -områder tilpasses den enkelte. I nogle modeller masseres arme og ben, så affaldsstoffer – ophobet som følge af f.eks. computerarbejde eller andet statisk arbejde – drænes væk.

Massagestolene findes i 3 forskellige modeller, hvor stoleryg og benstøtte kan indstilles individuelt for den bedst mulige siddekomfort – uanset om brugeren er høj, lav, tyk eller tynd.

En Pansonic massagestol er sund fornuft!

Hvis man som virksomhed vil drage omsorg for medarbejdernes velbefindende og helbred og samtidig "booste" bundlinien, er en massagestol fra Panasonic en rigtig fornuftig investering!

25% af alle personer i den arbejdsdygtige alder lider i dag af skulder- og muskelsmerter i hverdagen. Mange går rundt med hovedpine og føler sig stressede og pressede - ofte fordi de ikke har tid til at holde en tiltrængt mental pause i løbet af dagen. I sidste ende fører det til flere sygedage og mindre koncentration på arbejdet.

Den ugentlige times massage, vi har givet hver medarbejder som “frynsegode”, vurderer vi til at være en rigtig god investering.

CHRISTIAN NORRIS, NORRIS PRINT-TECH A/S

Massagestole

Prøv en Panasonic Massagestol - helt gratis!

Panasonics Massagestole har flere gange vundet tests som de bedste massagestole og står altså for en rigtig god og sikker kvalitet.

Har du lyst til at prøve en massagestol på din arbejdsplads for at blive forkælet og mærke forskellen, så kontakt os for nærmere aftale. Det er helt gratis og uforpligtende!

Køb, leje eller leasing af Panasonic massagestole? Valget er DIT!

Hos Wellness Nordic kan du naturligvis købe Panasonic massagestole kontant, men det er også muligt for både offentlige institutioner, virksomheder eller privat personer at leje eller lease vores massagestole. Vi samarbejder med seriøse partnere som KommuneLeasing A/S og Ikano Bank og garanterer gennemskuelighed og tryghed, når du handler hos os.

Kontakt os for mere information om betingelser for køb, leje eller leasing af Panasonic massagestole. Klik her

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System