Sansestimulerende hjælpemidler - Fiberdynen

Billede

Fiberdynen er komfortabel med luftige Polyesterfibre

Det er en unik løsning til alle med behov for ekstra tryghed samt optimal hvile og søvn. Den er både luftig og åndbar og virker beroligende og stimulerende på søvnkvaliteten.

Fiberdynen fungerer som sansestimulerende og kognitivt hjælpemiddel. Den er blød og naturligt omsluttende og opleves som tryghedsgivende og virker afslappende.

Fiberdynen føles og ser ud som en almindelig dyne.

Fiberdynen er effektivt hjælpemiddel til f.eks. urolige eller angste personer, der i forbindelse med hvile/søvn savner en mere markant følelse af fred, tryghed og omsorg – både om dagen og om natten. Også for nogle personer med kognitive forstyrrelser kan Fiberdynen være et alternativ til sovemedicin.

Dynestørrelser

BØRNEDYNER

Størrelse:
100 x 125 cm

Vælg mellem 3 størrelser: 2,3 kg, 3,7 kg, 5 kg

Køb her

VOKSENDYNER

Størrelse
140 x 200 cm

Vælg mellem 6 størrelser: 4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg og 14 kg.

Køb her

Brandhæmmende materiale

Fiberdynen er fremstillet af Trevira CS, der er et brandhæmmende materiale.

Vægtindhold af bløde polyesterfibre

Vægtelementerne består af polyesterfibre, der gør Fiberdynen blød og nem at omslutte tæt til kroppen.

Nem at vaske

Fiberdynen vaskes i en almindelig vaskemaskine ved 60 grader. Hvis det er for tungt i forhold til maskinens vaskekapacitet, kan man dele dynen op i to ved hjælp af lynlås i midten af dynen og dermed vaske den ad to omgange. Af hensyn til lynlåsen anbefales det altid at skille dynen og vaske i to dele. Fiberdynen kan lufttørre eller tørretumbles ved lav varme.

Transporttaske

Fiberdynen leveres i en praktisk transporttaske.

Produktion og mærkning

Fiberdynen fremstilles i EU.
Den er CE-mærket og patenteret.

Hygiejneovertrækket Ecoverde®

Man kan supplere med et økologisk og allergivenligt hygiejneovertræk Ecoverde® ved inkontinens. Det er fremstillet af eukalyptus og har en naturlig beskyttelse ved mug- og svampeangreb. Det føles behageligt mod huden og er naturligt brandhæmmende uden kemisk behandling. Det er vandtæt, men lader kropsvarme og fugtighed passere.Lynlåse på tre sider gør det nemt at lægge det på Fiberdynen. Fås i 140 x 200 cm, 110 x 125 cm og 100 x 140 cm. Tåler vask op til 95°C.

Voksenstørrelse - køb her  Børnestørrelse - køb her

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System