Søvn

Når mennesker trives er vi i overskud, fulde af gå-på-mod, handlekraft og glæde ved tilværelsen. Uanset alder, diagnose eller ej, er trivslen essentiel og afgørende for, hvorvidt vi er i stand til at passe familie, job, interesser og sociale relationer, modtage læring og hvad der ellers er behov for, i vores hverdags- og arbejdsliv.

En alvorlig trussel mod god trivsel er søvnproblemer

Både krop og hjerne har brug for god kvalitetssøvn. Det er nødvendigt for at restituere på alle måder. Med for lidt eller for ringe søvn nedsættes hjernens funktion, med alvorlige konsekvenser til følge. Får man ikke den søvn man har behov for, er vores helbred truet, både fysisk og psykisk.

God søvn har både forebyggende, helbredende og genopbyggende indflydelse på vores generelle sundhedstilstand og trivsel. Desværre er søvnproblemer meget udbredte. Mere end 40% af den danske befolkning har prøvet at have søvnproblemer i en eller anden grad. Nogle kortvarigt, andre kronisk – og rigtigt mange derimellem.

Der er mange årsager til søvnproblemer. God søvnhygiejne er naturligvis en forudsætning for, at den gode søvn kan finde sted. Det handler primært om at undgå fx koffein og alkohol før sengetid, sørge for et veltempereret soveværelse, undgå lys fra skærme før sengetid og opretholde gode, faste rytmer ift. sengetid.

Fysiske sygdomme og psykiske lidelser kan naturligvis også være årsager til søvnproblemer. Det samme kan fx stress, spekulationer, private problemer eller følelsesmæssige forhold. I alle tilfælde kan ikke-medicinske hjælpemidler, som sansestimulerende tyngdedyner, være et hurtigtvirkende hjælpemiddel, uanset årsag.

Wellness Nordic forhandler til formålet udvalgte og anerkendte tyngdedyner, bl.a. Sleepify Ringdyne og de tunge fiberdyner. Med den rette type tyngdedyne ift. fysik og problematik, kan man både afkorte den tid, man bruger på at falde i søvn, reducere opvågninger i nattens løb og opnå en dybere søvn.  Alt i alt bidrager tyngdedyner til, at brugeren vågner mere veludhvilet og dermed klarer dagligdagen med mere overskud.

Vil tilbyder altid mulighed for afprøvning inden valg af tyngdedyne. Brug søvnvejledning hos vores konsulentteam.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System