Vores konsulentteam er klar til at hjælpe

Medarbejderne - vores styrke

Hos Wellness Nordic har vi en salgs- og servicestyrke, bestående af dygtige medarbejdere både i huset og ”i marken” hos vore kunder.

Philip Schumann

Philip Schumann

Philip er vores erfarne konsulent og kompetente produktspecialist i Midt- og Syddanmark. Philip har arbejdet i hjælpemiddelbranchen i mange år og har en bred erfaring inden for mange målgrupper, med hele vores sortiment. Philip tilbyder konsulentbesøg, salg, leje, afprøvning og sparring i det Midt- og Sydjyske samt på Fyn.

E: ps@wellnessnordic.com
T: +45 53 69 25 24

Susanne Schumann

Susanne Schumann

Susanne er vores servicemindede og søde rådgiver, som supplerer Philip i det Midt- og sydjyske samt på Fyn. Susanne sælger og vejleder kunder i valg og anvendelse særligt af vores tyngdeprodukter.

E: ss@wellnessnordic.com
T: +45 53 69 25 24

Louise Knudsen

Louise Knudsen

Louise er vores kompetente ergoterapeut, som tilbyder sparring, vejledning, in-service/instruktion samt demonstrationer både in- og eksternt af vore produkter. Louise er derfor at finde både på kontoret samt ude ”i marken” hos vores kunder, hvor hun dækker kunder på Sjælland sammen med Tina Skaarup Blenstrup

E: lk@wellnessnordic.com
T: +45 53 88 56 50

Tina Skaarup Blenstrup

Tina Skaarup Blenstrup

Tina er salgs- og marketingchef. Hendes baggrund er mange år i hjælpemiddelbranchen i kombination med en uddannelse til ergoterapeut. Tina tilbyder kundebesøg, sparring, afprøvning, salg og leje af produkter til vores kunder på Sjælland og i Nord- og Midtjylland.

E: tsb@wellnessnordic.com
T: +45 31 69 04 93

Ruth Andersen

Ruth Andersen

Ruth er ligeledes blandt de dygtige folk på kontoret og i vores showroom i Humlebæk. Ruth styrer bl.a. vores bogholderi, lejeaftaler, besvarer spørgsmål ang. køb og leje samt ordremodtagelse.

E: info@wellnessnordic.dk
T: +45 38 74 54 50

Christina Pedersen

Christina Pedersen

Christina er ansvarlig for vores administration og bogholderi.

Desuden er hun blandt de dygtige og servicemindede medarbejdere, som dagligt betjener vores kunder pr. telefon eller i vores showroom i Humlebæk. Christina er dermed også behjælpelig med spørgsmål omkring valg af produkt, anvendelse, køb og leje, ordremodtagelse mv.

E: info@wellnessnordic.dk
T: +45 38 74 54 50

Peter Bruun Jensen

Peter Bruun Jensen

Peter varetager vores forsendelser, er chauffør og en dygtig tekniker. Samtidig sørger Peter for, at vores messe- og udstillingsstande bliver fragtet og opstillet.

E: info@wellnessnordic.dk
T: +45 38 74 54 50

Helle Kjærgaard Kriegbaum

Helle Kjærgaard Kriegbaum

Helle er International Business Developer og dermed ansvarlig for forretnings- og produktudvikling.

E: hk@wellnessnordic.com
T: +45 30 10 14 38

Bent Bonde Pedersen

Bent Bonde Pedersen

Bent er stifter af og direktør hos Wellness Nordic A/S. Bent startede virksomheden i 2005 og har siden opbygget et stærkt sortiment af unikke, velfærdsteknologiske produkter og hjælpemidler, til forbedring af trivsel og livskvalitet.

E: bb@wellnessnordic.com
T: +45 20 33 56 50

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System