Vores konsulentteam er klar til at hjælpe

Medarbejderne - vores styrke

Hos Wellness Nordic har vi en salgs- og servicestyrke, bestående af dygtige medarbejdere både i huset og ”i marken” hos vore kunder.

Louise Knudsen Louise Knudsen

Louise Knudsen

Louise er en af vores kompetente ergoterapeuter, som tilbyder sparring, vejledning, implementeringsforløb/instruktion samt demonstrationer både in- og eksternt af vore produkter. Louise er derfor at finde både på kontoret samt ude ”i marken” hos vores kunder, hvor hun dækker kunder i Region Hovedstaden og Sjælland.

E: lk@wellnessnordic.com
T: +45 53 88 56 50

Mie Berthelsen Mie Berthelsen

Mie Berthelsen

Mie er en af vores kompetente ergoterapeuter, som tilbyder sparring, vejledning, implementeringsforløb/instruktion samt eksterne demonstrationer af vore produkter. Mie er at finde ude "i marken" hos vores kunder, hvor hun dækker kunder i Region Syd, Midtjylland og Nordjylland.

E: mb@wellnessnordic.com
T: +45 31 69 04 93

Phillip Schumann Phillip Schumann

Phillip Schumann

Philip er vores erfarne tekniker. Philip har arbejdet i hjælpemiddelbranchen i mange år og har en bred erfaring inden for mange målgrupper, og kan derfor også assistere med produktpræsentationer, sparring og vejledning.

E: ps@wellnessnordic.com
T: +45 53 69 25 24

Ruth Andersen Ruth Andersen

Ruth Andersen

Ruth er ligeledes blandt de dygtige folk på kontoret og i vores showroom i Humlebæk. Ruth styrer bl.a. vores bogholderi, lejeaftaler, besvarer spørgsmål ang. køb og leje samt ordremodtagelse.

E: info@wellnessnordic.dk
T: +45 38 74 54 50

Palle Kristensen Palle Kristensen

Palle Kristensen

Palle er Warehouse manager hos Wellness Nordic. Han kommer med erfaring indenfor salg, indkøb, kundeservice, projektledelse, ledelse og administration. Palle styrer lageret, samt varetager ordrehåndtering, indkøb og service.

E: pk@wellnessnordic.com 
T: +45 53 80 56 50

Bent Bonde Pedersen Bent Bonde Pedersen

Bent Bonde Pedersen

Bent er stifter af og direktør hos Wellness Nordic A/S. Bent startede virksomheden i 2005 og har siden opbygget et stærkt sortiment af unikke, velfærdsteknologiske produkter og hjælpemidler, til forbedring af trivsel og livskvalitet.

E: bb@wellnessnordic.com
T: +45 20 33 56 50

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System