Sådan forholder vi os til Corona/COVID-19

Som COVID-19 virus for alvor spreder sig i Danmark og i resten af verden, følger vi naturligvis udviklingen og myndighedernes anbefalinger og retningslinjer nøje.

Vi har fortsat åbent og kan kontaktes både pr. mail info@wellnessnordic.com og pr. telefon nr. +45 38 74 54 50.

Vores åbningstider er:

Mandag - torsdag: 8:00 – 16:00
Fredag: 8:00 – 15:30

 

Vi tilpasser os naturligvis den aktuelle situation og tager alle nødvendige forholdsregler.

Da vores kunder primært er i sundhedssektoren, har vi fuld forståelse og respekt for, at situationen i øjeblikket er væsentligt anderledes end tidligere og alvorlig for os alle. Derfor besøger vi i denne periode naturligvis ikke hospitaler, plejehjem, institutioner o.lign. Vi begrænser samtlige kundebesøg til at foregå online eller pr. telefon.

Ved behov for service vil dette blive udført under hensyntagen til den aktuelle situation, så kontakt os for individuel aftale herom.

I tråd med regeringens opfordring om at private virksomheder lader medarbejdere udføre arbejdet hjemmefra, sidder en stor del af vores medarbejdere i øjeblikket på deres hjemmekontorer, hvorfra de naturligvis fortsat er til rådighed ift. salg, sparring, vejledning mv.

Besøg i showroom og planlagt mødeaktivitet hos Wellness Nordic er pt. udskudt eller ændret til online møder.

Vi vil følge situationen nøje og bidrage hvor vi kan, for at afbøde smitterisici i denne alvorlige sundheds- og erhvervssituation. Derfor følger alle medarbejdere naturligvis ovenstående og kommende anbefalinger fra regeringen og sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Med venlig hilsen
Bent Bonde
CEO, Wellness Nordic A/S

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System