Wellness Nordics konsulenter deler deres viden om sansestimulering

Læs om hvordan Wellness Nordics konsulenter deler deres viden om sansestimulering og følg os på vores YouTube kanal.

Vores konsulenter lægger stor vægt på, at vores kunder føler sig klædt godt på til at anvende vores produkter i dagligdagen. Derfor bruger vores team meget tid sammen med kunder til introduktion af produkterne, anvendelse til de forskellige målgrupper, samt undervisning i sansestimulering - både i forbindelse med afprøvning og efter indkøb samt naturligvis løbende derefter, afhængigt af behov hos kunderne.

Vi sørger altid for, at det relevante personale er trygge i anvendelsen og får den vejledning der skal til, for at få produkterne godt implementerede på stedet. Dette foregår både fysisk, telefonisk og virtuelt.

7437
Sanseapperat koordination
Sanseapperat lytning

Vi ses på YouTube!

Som et visuelt og auditivt supplement til vores undervisning har vi lavet en YouTube kanal, hvor man nu kan finde små film. Vi giver jer muligheden for at få viden på en ny måde.
I filmene introducerer vi blandt andet sansestolen Wellness Nordic Gyngestolen.

Wellnessnordic fotooptagelse Humlebæk Wellnessnordic fotooptagelse Humlebæk

Besøg Wellness Nordics YouTube kanal

I filmene uddyber vi hvert af stolens programmer, og fortæller lidt om sanseapparatet, sansestimulering, og hvad der er behov for at vide, for at komme godt i gang. De kan benyttes som supplerende viden, hvis man bliver i tvivl om noget undervejs, eller efter besøget af vores konsulenter.

Filmene findes allerede på intranettet på flere hospitaler, institutioner og plejehjem, hvor de anvendes som introduktion til nye medarbejdere og genopfriskning af viden om sansestimulering. Filmene er nu tilgængelige på vores hjemmeside, og du er hermed inviteret til at besøge vores YouTube kanal.

Filmene er nu tilgængelige på vores hjemmeside og du er hermed inviteret til at besøge vores YouTube kanal.
Følg endelig med på YouTube kanalen, da endnu flere film er undervejs, også om vores øvrige sortiment.
Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende bringer nyheder, faglige inputs og deler erfaringer.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System