Tina Skaarup Blenstrup ansat som ny salgs- og marketingchef

Vi har pr. 1. februar ansat Tina Skaarup Blenstrup som ny salgs- og marketingchef.

Tina er har bred erfaring fra hjælpemiddelbranchen og tidligere fra møbel- og indretningsbranchen.

Tina har stort set altid beskæftiget sig med salg, marketing og produktudvikling. Desuden har hun en sundhedsfaglig uddannelse som ergoterapeut og kommer med erfaring dels indenfor rådgivning omkring trivsel, søvn, ergonomi og arbejdsmiljø.

Tinas faglige fokusområde har de senere år været sansestimulering og brug af sansestimulerende hjælpemidler for bedre livskvalitet og øget trivsel, blandt mennesker med fx stress, psykiske lidelser eller demenssygdomme.

Vi ser frem til at anvende Tinas faglighed i vores sparring med sundhedsprofessionelle i regioner og kommuner samt naturligvis rådgivning til borgere og patienter.

Tina kan kontaktes for vejledning i valg af produkt, anvendelse og formål, hvad enten der er tale om børn, unge, voksne eller ældre.

Tina er desuden uddannet søvncoach og tilbyder altid vejledning ifm. søvnproblemer og anvendelse af vores sansestimulerende søvnhjælpemidler.

Tina får ansvaret for vores salgsstyrke, marketingaktiviteter samt vores kunder på Sjælland og hun glæder sig til at møde velkendte kunder med nye produkter i nær fremtid!

4426
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System