Sofie ønskede sig brændende mere ro og bedre kropsfornemmelse

Jeg har været meget spændt på at prøve fibervest, som jeg fik til udlån/afprøvning samtidig med en fiberdyne.

Jeg står op om morgenen og tager fibervesten på, ud over mit arbejdstøj.
Jeg har fibervesten på undervejs i min morgenrutine, på gåtur med hunden og nogle gange har jeg den også på i bilen på vej til job, - dog skal jeg lige vænne mig til jeg sidder lidt anderledes i sædet pga. fiberfyldet over lænden i vesten, men så justerer jeg sædet i bilen.

Jeg var nysgerrig på om fibervesten kunne give mig lidt mere ro og bedre kropsfornemmelse i sociale sammenhænge, ved fx besøg hos/af venner og familie.

7525
Jeg hedder Sofie

"Jeg hedder Sofie og er 37 år, jeg fik diagnosen ADHD i 2014"

Jeg synes, at jeg har nemmere ved at sidde roligt i sofaen uden at være "flyvsk og hyper” både i bevægelse men også mentalt i samtalen. Jeg oplever, at jeg med fibervesten på kan være mere til stede, lytte og ikke afbryde så meget. Jeg bruger den også meget herhjemme, når jeg ser tv eller når jeg læser bøger.

Desuden synes jeg, at det er fedt den bare ligner en almindelig sort vest og dermed ikke er så iøjnefaldende.

Sofies gode erfaringer med Fibervesten

Så når engang Covid-19 igen tillader det, er jeg spændt på at afprøve den i biografen og til foredrag mm, da jeg tidligere har været tilbageholdende med biografture. Alene tanken om den udfordring det er, at skulle sidde stille og være koncentreret om handlingen i en to timers film, fungerer normalt ikke for mig. Men nu med fibervesten og et par tangles i hånden, glæder jeg mig til flere af de oplevelser i fremtiden.

Så alt-i-alt er jeg glad for, at jeg tog chancen og fik afprøvet disse produkter. En stor del af den positive oplevelse vil jeg tilskrive den gode dialog jeg har haft med Wellness Nordic undervejs, - ergoterapeuten har været lyttende til alle mine spørgsmål og samtidig givet gode råd og vejledning i hele processen!

Det kan være en jungle med alle de hjælpemidler og muligheder der findes, og jeg er lidt en nørd med at google og undersøge tingene meget grundigt (nogle gange også for meget) inden jeg tager beslutninger.
Men det, der virkeligt betyder noget for mig, er andres personlige erfaringer.
For os, som lever med disse udfordringer ved virkelig, hvilken betydning gode hjælpemidler har, og kan relatere til det mere præcist og konkret.

Så jeg håber, at jeg - ved at dele mine personlige erfaringer og oplevelser med disse produkter og Wellness Nordic - kan være med til at hjælpe andre, både til bedre søvn med også til at lette andre dagligdags udfordringer

Ro og kropsfornemmelse

Ro og kropsfornemmelse

Det er almindelig viden, at sansestimulering kan give ro, øge kropsfornemmelsen og højne livskvaliteten for mennesker med autismespektrumforstyrrelser.
Vi håber derfor I har fået inspiration af at læse Sofies historie.

Skal I også afprøve en Fibervest, så kontakt vores konsulenter og hør nærmere om mulighederne.

Læs mere om Fibervesten

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System