Sofie ønskede sig brændende en bedre søvn

Jeg har altid sovet meget lidt, så ønsket om at finde frem til løsningen på mere og bedre søvn har været stort. Min hjerne har brug for de bedste forudsætninger for at kunne klare hverdagen ift. koncentration, opmærksomhed og for at styre min hyperaktivitet og impulsivitet.

Lige efter jeg fik min diagnose, afprøvede jeg 2 andre typer af tyngdedyner på markedet. Den ene var desværre ret "uhandy" og larmende. Den anden fungerede rimeligt i en periode, men desværre oplevede jeg den for kold om vinteren, for "levende" og så rutsjede den rundt i dynebetrækket til stor frustration for mig.

7401
jeg hedder sofie

”Jeg hedder Sofie og er 37 år, jeg fik diagnosen ADHD i 2014"

Min bostøtte fortalte mig om en fiberdyne, - en tyngdedyne som er et hjælpemiddel, men samtidig opleves som en almindelig dyne, - en fornemmelse, som jeg har savnet. Hos Wellness Nordic fik jeg en rigtig god snak og svar på mine spørgsmål. Dette var en fredag formiddag og allerede om mandagen modtog jeg produkterne med posten.

Sofies gode erfaringer med Fiberdynen

Jeg lånte en 10 kg fiberdyne. Hurtigt oplevede jeg en forbedring af min søvn. Jeg faldt meget hurtigere i søvn og sov tungt hele natten. Jeg skulle dog lige vænne mig til den anderledes stimulering af taktilsansen. Jeg afprøvede 10 kg fiberdyne i 14 dage, og ringede så igen til Wellness Nordic, spændt på at fortælle om min gode erfaring med mere og bedre søvn efter kun 14 dage.

Jeg var dog stadig lidt i tvivl om den gav mig nok, så jeg aftalte med Wellness Nordic, at jeg skulle afprøve en 12 kg. fiberdyne også, da jeg følte, at jeg lidt manglede den tætomsluttende følelse, som jeg havde haft ved min gamle tyngdedyne.

Wellness Nordics ergoterapeut var opmærksom på at spørge ind til helbred og andre faktorer, samt fortælle om ting jeg evt. skulle være opmærksom på, - men der var heldigvis ikke noget til hindring for, at jeg kunne prøve en tungere dyne, og endnu engang kom den nye dyne hurtigt med posten.

Det er fantastisk at falde så hurtigt i søvn!

Endnu engang blev jeg positivt overrasket, da den gode rytme med at falde hurtigt i søvn fortsatte (ca 10-30 min efter at have lagt mig). Samtidig oplevede jeg den tætomsluttende følelse som jeg havde manglet lidt, - og nu ved jeg, at en 12 kg fiberdyne er det perfekte valg for mig.
Nu sover jeg uafbrudt hele natten og endda i 7 timer (hvilket jeg aldrig har oplevet før). Jeg vågner frisk og veludhvilet om morgenen og er klar til en ny dag, med mere overskud og energi!”

søvn og forskning

Søvn og forskning

Det er almindelig viden og flittigt forskningskonkluderet, at god søvn forlænger livet, øger sundheden og højner livskvaliteten. Det er derfor med vores varmeste anbefalinger, at vi giver erfaringen med brug af Fiberdynen til søvnbesvær videre

world sleepday

Wellness Nordic støtter det internationale initiativ "World Sleep Day" ved at dele brugererfaringer om, hvordan sansestimulerende produkter kan bidrage til at fremme søvnkvaliteten.

Læs mere om World Sleep Day

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System