Søvnforbedring med Sleepify ringdyne ved Restless Leg Syndrome

For mennesker, som lider af Restless Leg Syndrome (RLS) kan nætterne være et mareridt.
En uro, der kan variere fra sitren til voldsomt ubehag inde i kroppen, forstyrrer søvnen i en sådan grad, at de hårdest ramte beskriver, at de at ind imellem tænker på amputation som eneste løsning. Det beskrives ofte, at man - for at forstyrre denne ubehagelige fornemmelse - aktiverer musklerne eller på anden måde forsøger at overdøve den indvendige uro. Medicinering med Parkinsonmidler kan give nogen lindring, men da der er vis tilvænning, kan dette vise sig utilstrækkeligt efter få års behandling.

Blandt de professionelle i sundhedssektoren oplever vi dagligt interessante og faglige dialoger. Nedenstående erfaring er fra en terapeut, som kender vores produkter godt fra praksis, og oplevede også positiv effekt i egen familie:

7402
min mand har RLS

Min mand har RLS

Som børnefysioterapeut har jeg ofte oplevet lindring hos urolige børn, der med en tyngdedyne kan finde kropslig ro inden sengetid. Det var derfor et forsøg værd at afprøve en tyngdedyne til min mand, der gennem hele sit voksenliv har lidt af en tiltagende grad af RLS

Anbefalingen fra Wellness Nordic

Han blev af Wellness Nordic anbefalet at prøve Ringdynen, der med sine ringe af kirurgisk stål ikke bliver så varm som tidligere afprøvede tyngdedyner.

Gode erfaringer med Ringdynen til RLS

Nu skal man passe på at tale om mirakler, men den første nat med en 12 kg tung Ringdyne, sov han 11 timer i træk! De følgende nætter var knap så mirakuløse, men med en klar fornemmelse af at finde mere ro og dermed søvn.
Efter 4 ugers afprøvning er konklusionen, at den nu 18 kg tunge dyne giver en dybere, mere sammenhængende og mindre forstyrret – og forstyrrende søvn, end det der har været kendetegnende for de sidste mange år.

Tyngden helbreder ikke RLS, men vores teori er, at fordi man holdes ”fast” - og med et jævnt vedvarende tryk mindsker behovet for muskelaktivering - bliver mindre forstyrret og dermed kan sove.

sleepify

Det er almindelig viden og flittigt forskningskonkluderet, at god søvn forlænger livet, øger sundheden og højner livskvaliteten. Det er derfor med vores varmeste anbefalinger, at vi giver erfaringen med brug af Ringdyne til lindring af Restless Leg symptomer videre.

Med venlig hilsen
Jesper Lassen og Janne Sørensen

Skal I også afprøve en Ringdyne på din arbejdsplads?

Så kontakt vores konsulenter og hør nærmere om mulighederne.

Læs mere om Ringdynen

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System