Sleepify Ringdyne®

Vi har fået denne udtalelse fra Kristina, ergoterapeut og mor:

"Min datter på 9 år har afprøvet ringdynen i 2 uger. Den første uge afprøvede hun ringdynen på 4 kg, derefter den på 6 kg. Hun giver udtryk for, at den på 6 kg føles tungere og bedre".

"Jeg hørte første gang om ringdynen igennem mit arbejde, og havde konsulent og ergoterapeut Louise fra Wellness Nordic ude til en fremvisning af forskellige sansestimulerende produkter.
Èn ting er, at Louise i en meget smilende, imødekommende og professionel atmosfære, viser ringdynerne frem, men jeg blev faktisk nysgerrig på, hvorvidt denne ringdyne mon kunne hjælpe min egen datter til en lidt bedre søvn".

Hvad er problemet?

"Min datter har haft lidt svært ved at falde i søvn på det sidste, pga. flere ting, bl.a. livet som præ-teenager, for mange ubehagelige tanker og en Corona-periode som formentlig nok er i gang med at blive bearbejdet. 
At få sin søvn er altafgørende for at kunne hænge sammen i dagligdagen, være klar på alle livets udfordringer med vennerne og have modet til alene at gå ud i den store verden.
Generelt fungerer hun godt i dagligdagen, men lige nu virker verden ret stor og uoverskuelig, hvorfor jeg fik lyst til at afprøve, om ringdynen kunne gøre en forskel for hende også".

"Under afprøvningen har jeg sagt til min datter, at hun skulle forestille sig denne ringdyne (som var ny og meget anderledes for hende), som en god krammer fra Mor og Far. Jeg talte med hende om ringene, der er indeni, hvad de er lavet af, og at de er i hvert deres rum"

"Min datter har fortalt, at hun en aften – da dumme tanker opstod - begyndte at røre, føle og udforske ringenes form, størrelse og hårdhed. Jeg talte med hende om, at hun også kunne tænke over hvilke fingre der registrerede ringen, og hvor fingrene var, i forhold til ringen. Dette viste sig at aflede hendes tanker".

"Da min datter havde en soveaftale, var hun meget stolt over at vise ringdynen frem. Hendes veninde var ret nysgerrig, og kunne heldigvis låne den anden vi havde til afprøvning, med stor succes, trods det kun var en enkelt nat".

"Når man bestiller en gratis afprøvning, følger der et éngangsbetræk med, som skal på ringdynen under ens eget dynebetræk, for at beskytte dynen under afprøvning. Dette har fungeret fint".
 
"Jeg glæder mig til at kunne beholde denne dyne, skille den ad på midten (det er nemlig en mulighed vha. lynlås). Jeg synes det giver mange muligheder i forhold til, at min datter her til sommer kan have en lidt mindre dyne, men stadig fornemme ringene. Der er også en lillesøster, som også synes denne ringdyne er ret interessant, og har mulighed for at låne den anden del i sommerperioden. Nu har vejret givet nogle varmere nætter hvilket betyder, at min datter nogle gange har brugt dynen anderledes end oprindelige formål, i forhold til at have dynen på sig, så kroppen mærker de stimuli den giver. Hun har givet udtryk for, at det er rart at have dynen mellem knæene, og dermed mærke også at ligge ovenpå ringene, hvilket hun også synes var rart".

"Alt i alt oplever jeg, at min datter har haft nemmere ved at sove. Selvom vi har ændret nogle putterutiner, som helt sikkert også har været medvirkende årsag til bedre /hurtigere søvn, vil jeg stadig mene, at ringdynen har haft en rigtig god effekt ift. hendes udfordringer, hvor tankerne har fyldt for meget.
Dynen har været med til at fjerne fokus, og givet hende en ”mor/far-krammer". 
Derudover er dynen ”lydløs”, og larmer ikke når man vender sig".

"Inden længe skal min datter på lejrtur i en uge, hvilket hun er ret spændt på i forhold til putterutiner, men jeg kan mærke på hende, at ringdynen giver hende tryghed. Og genialt, at hun kan transportere den i en rygsæk, som medfølger".

- Kristina, mor og ergoterapeut

Se vore sansestimulerende tyngdedyner

8468
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System