Nyheder til gyngestolen

Vi ved fra vores kunder, at gyngestolen fra Wellness Nordic er et skattet non-farmakologisk hjælpemiddel, som anvendes på mange plejehjem, institutioner og hospitaler.
I samarbejde med kunder og brugere, har vi udviklet nyt tilbehør, som giver en opgradering til gyngestolen. Tilbehøret kan anvendes både til Wellness Nordic Gyngestol samt til Nordic Sensi Chair, og kan afprøves uden forbindende.

Kontakt os mere information om nyhederne

8791

Positioneringskit

Positioneringskittet består af 4 kiler, en halv-rulle samt et bånd til opbevaring på stolen.

Formålet med at anvende positioneringskittet er at sikre, at anvenderen af gyngestolen sidder sikkert og ikke falder til siden eller glider ned i fodenden.

Samtidig øges trygheden og komforten, da positioneringskittet forstærker  følelsen af, at være afgrænset og øger den taktile stimuli.

Jeg vil vide mere om positioneringskittet

Positioneringskit
vibrationsmadras

Vibrationsmadras

Vibrationsmadrassen er et alternativ til gyngestolens eksisterende madras. Vibrationsmadrassens funktioner kan enten bruges samtidig med stolens programmer eller uden stolens vuggende bevægelser, afhængigt af behov.

Madrassen har en komfortabel 6 cm skumkerne. Inde i skumkernen har vi monteret 10 vibrationsenheder, der giver en komfortabel vibration i henholdsvis ryg, lænd, sæde, lår samt underben.

Vibrationen styres med en enkelt betjent håndkontrol. Der findes forskellige programmer, så stimuli kan individualiseres og tilpasses personlige præferencer.

Målgruppen for vibrationsmadrassen er de brugere, som har behov for yderligere taktile stimuli for at kunne mærke sig selv, og som måske slapper bedre af ved at få flere stimuli.

Vibrationsmadrassens programmer kan betjenes af personalet eller af brugeren, afhængig af dennes kognitive og finmotoriske formåen.

Jeg vil vide mere om vibrationsmadrassen

Trykaflastende madras til gyngestolen

Den trykaflastende madras er er udviklet, så den passer til både Wellness Nordic Gyngestolen og Nordic Sensi Chair. Den anvendes alene, men som supplement til standardmadrassen. Den er 6 cm tyk med en kerne i to-komponent, temperaturfølsomt skum, der tilretter sig efter kroppens form. Betrækket er strækbart i alle retninger, således at shear minimeres. Trykmålinger har påvist, at madrassens trykfordelende egenskaber er gode.

Målgruppen for madrassen er brugere af gyngestolen, som har øget risiko for udvikling af et tryksår, eller som skal sidde meget længe i stolen.

Jeg vil afprøve den trykaflastende madras

Trykaflastende madras
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System