Nordic Sensi®Chair og ny produktspecialist

Wellness Nordic Gyngestolen® er blevet opgraderet og lanceres nu i en ny model, der er CE mærket efter de medicinske regler, MDR. Stolens grundfunktioner, gyngebevægelsen, vibrationen og musikken er uændret, mens stolen har andre nye brugskvaliteter, nye farver, samt nyt tilbehør.
Vil du være blandt de allerførste til at afprøve Nordic Sensi®Chair, så kontakt vores salgsteam og aftal en uforbindende afprøvning.

Hent brugermanual til Nordic Sensi Chair

Lån en Nordic Sensi® Chair

8324
Niels Lind Riis - ny produktspecialist i Region Sjælland Niels Lind Riis - ny produktspecialist i Region Sjælland

Vi øger vores slags- og rådgivningsteam!

Vi har pr. 1. februar ansat ergoterapeut Niels Lind Riis som produktspecialist til vores kunder i Region Sjælland og kommunerne i dette distrikt.
Niels bliver den primære kontakt for kunder og samarbejdspartnere i området og dermed er vores salgsteam styrket med endnu en sundhedsfaglig profil.
Niels kommer fra en stilling i visitationen i Køge Kommune, som sagsbehandlende ergoterapeut og han har bred erfaring omkring hjælpemidler og anvendelsen heraf.

Niels glæder sig meget til at hjælpe vores kunder med vejledning, faglig sparring og implementering samt til at sælge vores sortiment hos de mange forskellige målgrupper, der profiterer af vores sansestimulerende hjælpemidler.

Niels tilbyder naturligvis produktpræsentationer, afprøvninger og undervisning hos jer, så kontakt os endelig, såfremt din institution, din afdeling eller dit plejecenter har interesse i at se og høre nærmere om, hvordan adfærd og trivsel kan påvirkes positivt med stimuli til sanseapparatet.

Niels kan kontaktes på tlf.: 53805650 og på nlr@wellnessnordic.com

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System