Mod et mere demensvenligt Danmark

DemensAlliancen er et spændende samarbejde mellem Ergoterapeutforeningen, Dansk Sygeplejeråd, Ældre Sagen, FOA og PenSam. Sammen arbejder disse instanser, med udspring i den nationale handlingsplan for demens, mod et mere demensvenligt Danmark.

DemensAlliancen er et spændende samarbejde mellem Ergoterapeutforeningen, Dansk Sygeplejeråd, Ældre Sagen, FOA og PenSam.

Sammen arbejder disse instanser, med udspring i den nationale handlingsplan for demens, mod et mere demensvenligt Danmark.

Missionen er, at planen bliver omsat til konkrete forbedringer for både mennesker der rammes af demenssygdomme, deres pårørende og det sundhedsfaglige personale omkring dem.

DemensAlliancen inviterer derfor alle til at være med til at omsætte deres vision til virkelighed, da ingen skal være alene med demens. Danmark skal være et foregangsland på demensområdet og de ambitioner vil vi naturligvis gøre vores, for at støtte op omkring. Læs demensAlliancens brochure her.

Støtte til DemensAlliancen gennem velfærdsteknologi og ekspertise

Vi følger DemensAlliancens tiltag tæt, bidrager med vores faglige viden, undervisning, produktsortiment, velfærdsteknologi, introduktion og implementering blandt det sundhedsfaglige personale i ældre- og demensplejen landet over.

Check vores annonce i den virtuelle folder og kontakt os for en gratis afprøvningsperiode af en af vores velfærdsteknologiske sansestole.

Sansestolene er nemlig udviklet med målet om at opretholde og træne både kognitivt og fysisk funktionsniveau i en udfordrende tid, hvor mange andre muligheder er lukket ned.

Læs mere om produkterne

7324
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System