Kvaliteten af plejen på Danmarks plejehjem

For tiden er der, efter en TV-udsendelse, stor debat om kvaliteten af plejen på landets plejehjem.
Der skal ikke herske tvivl om, at vi i Wellness Nordic er enige i, at plejen af vores ældre medborgere alle steder skal være værdig, kærlig og professionel. Heldigvis er det oftest det billede vi ser, når vi er ude på landets plejehjem.

Non-farmakologiske tiltag på plejehjem

Mange af vores kunder beskæftiger sig med kvaliteten af plejen, og til, hvordan man med forskellige metoder, kan bidrage til at gøre vores ældrepleje til verdens bedste.
Ét tiltag kan næppe løse alle udfordringer i plejesektoren, men vi glædes hver gang vores kunder giver os feed back på, hvordan Nordic Sensi Chair hjælper dem og deres beboere i en travl hverdag.
Læs med nedenfor.

8781

Case, Toftebo Plejecenter, Herning Kommune

Afdelingsleder Charlotte Kyed, Toftebo Centeret udtaler:

”Vi har anvendt sansestolen Nordic Sensi® Chair i vores demensafsnit. Her bor 10 borgere med demenslidelser.
Vi har foreløbig brugt den til 8 ud af de 10 borgere, som alle profiterer rigtigt godt af sansestolen. Bl.a. hos en borger med lav arousal, bruger vi stolen til at vække hendes sanser. Hun sover ofte hele dagen, men 20 min i Nordic Sensi® Chair giver hende en vågenhed og en lyst til at komme op og være sammen med andre beboere.  

Beboere finder ro i sansestolen
Flere af vores beboere er omkringvandrende og har et stort behov for tryghed. De vandrer i høj grad for bedre at kunne mærke sig selv. Vi oplever, at sansestolen giver dem en følelse af bedre at kunne mærke sig selv, egen krop og dermed oplever mere tryghed og ro.
Beboere, som vandrer om natten og har svært ved at finde ro, giver vi 10 min i sansestolen, - så kommer de i seng og vi oplever de finder roen og falder i søvn."

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System