Hvordan er sundhedsmiljøet på din arbejdsplads?

Sundhedsmiljøer og trivselsmiljøer får stadig større fokus på mange arbejdspladser, hvor man ser værdien i at bidrage til, at medarbejdere går sunde på job – og sunde hjem igen.

Det handler i dag om andet end elektriske hæve-/sænkeborde, et godt indeklima, støjreducering og en god frokostordning.

Det handler også om muligheden for at kunne arbejde i miljøer, hvor medarbejdere trives, - både mentalt og fysisk. I bund og grund at der tages hånd om mennesker, så man som arbejdsplads er attraktiv og kan tiltrække fremtidens dygtige medarbejdere og se yngre generationer.

Danskerne er udfordrede på livsstil og sundhedstilstand – livsstilssygdomme og ringe mentalt helbred er desværre den rå hverdagskost hos mange. Det er naturligvis ikke virksomhedernes ansvar, at medarbejderne er sunde. Men det er virksomhedens ansvar, at sundheden ikke forringes under arbejdet, - og at medarbejdere går sunde hjem fra job.

Med sundhedsmiljøer menes, at der er fokus på, at arbejdets organisering og tilrettelæggelse tager hensyn til medarbejderne, både fysisk og mentalt.

Med udgangspunkt i virksomhedernes APV skal der fokuseres på forbedringsmuligheder og sættes ind med tiltag, der er spiselige og motiverende for den enkelte.

Vi ser bl.a. at virksomheder tilbyder mentale pauser, powernaps og mulighed for personlige ”opladninger” i form af en stund i en sansestol eller en massagestol.

Blot 20 minutter kan fx gøre underværker ift. aflastning at et ”fyldt hoved”, spændte kontor- eller lagermuskler – eller nydes blot en kort pause med enten stilhed eller målrettet, beroligende musik - fra fx MusiCure - kan bidrage til, at medarbejdere præsterer bedre og kan reducere risiko for sygemeldinger og nedslidning.

Lån, lej eller køb en sansestol eller massagestol til brug for dine medarbejdere og opdag, hvordan den kan bidrage til øget medarbejdertrivsel og overskud hos den enkelte – og dermed af stor værdi for virksomheden.

Kontakt os for at høre nærmere om muligheden for afprøvning. Telefon: 31690493 eller tsb@wellnessnordic.com

8945
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System