Health & Rehab Scandinavia er vel overstået

Health & Rehab Scandinavia messen i Bella Centret tidligere i november bød endelig på muligheden for igen at mødes på fagmesse. Herligt at gense så mange engagerede og interesserede fagfolk fra mange grene af sundhedssektoren.

På vores stand kunne vi præsentere flere spændende nyheder, læs mere nedenfor.

7724
nordic sensi chair

Nordic Sensi® Chair

Vores sansestol; Wellness Nordic Gyngestolen er blevet re-lanceret og hedder fremadrettet Nordic Sensi® Chair.

Sansestolen er nemlig nu CE-mærket i henhold til de medicinske regler, MDR. Dette betyder en opgradering ift. målgrupper og anvendelse og er sket på baggrund af den stigende interesse og anvendelse på de somatiske sygehusafdelinger som fx intensive afsnit, geriatriske, neurologiske og medicinske afdelinger, hvorfra vi allerede har meget interessante og positive erfaringer, særligt til patienter med delir og uro.

Lån en Nordic Sensi® Chair

Seminarer om sanser

Vi havde inviteret til seminarer med både Marlene Theager og Inge og Niels Eje fra MusiCure, og det var en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til begge dele som vi kan høre, at mange fik et godt udbytte af.

Sansestolen Wellness Nordic Gyngestolen® har indbygget MusiCure® kompositioner i 2 af stolens sensoriske programmer.

Seminar om sanser
Cocoon og Abrace

Cocoon Care

Ny sansestol der tilbyder afskærmning, filtrering af sensoriske input fra omgivelser og med mulighed for individuelle tilpasninger i form af siddeposition, lys og lyd. Den særlige siddeindsats tilgodeser mange brugergrupper og anvendelsesmuligheder.

Sansestolen Abrace

Ny og indbydende farve i vores populære sansestol med bengynge. Stolens tilhørende tyngdetæpper skaber kropslig og mental ro, samtidig med at muligheden for at gynge med benene yderligere stimulerer til Low Arousal og har en beroligende effekt.

Lån en Cocoon Care eller en ABRACE

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System