God sommerferie!

Vi hos Wellness Nordic ønsker dig en god ferie

Vi ligger hverken i hængekøjen eller i gyngestolen, men kan fortsat træffes hele sommeren på vores hovednummer: 38 74 54 50 eller ved at skrive på info@wellnessnordic.com.

Gå til kontaktside

Hospitaler har succes med Nordic Sensi Chair 

Siden gyngestolen i december 2021 blev lanceret som et medicinsk produkt under MDR lovgivningen og navnet Nordic Sensi Chair, har endnu flere hospitaler fået øjnene op for at anvende gyngestolen som et non-farmakologisk tilbud til delirøse patienter.
Sygeplejerskerne beretter, at gyngningen ofte dæmper symptomerne på delirium, og at patienterne falder til ro. Ofte falder de i søvn i forbindelse med gyngningen.
Wellness Nordic har i foråret 2022 gennemført en kundeundersøgelse på hospitaler for at få mere viden om hvordan gyngestolen anvendes, til hvilke patienter og med hvilken effekt. Den viden vil vi gerne dele med jer.

Læs undersøgelsen her

8601
Ny konsulent i Syddanmark: Lars Büchert 

Lars er konsulent i Syddanmark. Lars har bred erfaring fra branchen, hvor han igennem mange år har været konsulent indenfor rådgivning og salg til sundhedssektoren. Vi håber i vil tage godt imod Lars. I kan kontakte Lars på telefon 53 69 25 24 eller mail lb@wellnessnordic.com
 
Phillip vil trappe ned på sit arbejde, og stopper i sin nuværende funktion. Fra 1. juli 2022 anvender vi Philips erfaring og kompetencer i rollen som ekstern samarbejdspartner, så I vil fortsat kunne møde Phillip på service- og teknikeropgaver samt på messer.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System