Fra Corona-hverdagen - en ergoterapeuts beretning

Sådan beskriver ergoterapeut på demensplejecenter effekten af sansestimuleringen i den nye vibrationsmadras til Wellness Nordic Gyngestolen

"Som ergoterapeut på et specialplejecenter for mennesker med svær demens, oplever vi beboere, som har svært ved at finde ro og går rundt uden et egentligt formål.

Det er ofte meget svært at hjælpe dem til at finde kropslig ro, til at kunne spise et måltid eller deltage i meningsfulde aktiviteter på afdelingen.

Ofte er de kun siddende i hvile meget kort tid ad gangen.  

Under Corona-nedlukningen var vi heldige at låne en Wellness Nordic Gyngestol® med tilhørende vibrationsmadras for ekstra sansestimuli til vores beboere.

Vi havde allerede kendskab til stolen, som mange af vores beboere i forvejen har glæde af, - og vi syntes det var ekstra spændende, at kunne afprøve vibrationsmadrassen sammen med gyngestolen.   

Særligt en beboer, midt i 60’erne, som har haft meget svært ved at finde hvile, har profiteret af vibrationsmadrassen i gyngestolen. Han er gående og sætter sig kun ned kort tid ad gangen.

Det er tydeligt han er træt, men kan ikke fastholdes til at sidde.

I Wellness Nordic Gyngestolen® - med Relax program og med Wave vibration - oplever vi en tydelig effekt, han falder helt til ro.

Selv når programmet er slut, bliver han siddende. Han har nu mere kropslig ro og kan guides til en hvilestol i dagligstuen, hvor han nu kan sidde med sine medbeboere"

Ergoterapeut på demensafsnit

7018
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System