Donation fra Trygfonden til beboerne på Bellisbo

Bellisbo er et botilbud for voksne udviklingshæmmede, beliggende i Nørre Snede, i Ikast-Brande Kommune.

I sidste uge blev Bellisbo portrætteret i flere medier med en dejlig, positiv historie. Dette skyldes, at Bellisbo har været så heldige at modtage en flot donation fra Trygfonden.

Donationen har givet Bellisbo muligheden for at indkøbe sansestolen Nordic Sensi® Chair fra Wellness Nordic.

Sansestolen har forskellige sensoriske programmer og stimulerer både balancesans, bevægesans og høresans. Programmerne dels gynger beroligende, har indbygget, evidensbaseret musik fra MusiCure og indbygget vibration i ryggens lændedel.

Formålet med indkøbet er, at skabe øget trivsel, ro og tryghed for de 19 beboere på Bellisbo og deres personale. Når uro, både mentalt og motorisk reduceres blandt beboerne, påvirkes også arbejdsmiljøet positivt og derfor tilgodeser sansestolen mange behov.

Det er Bellisbos nye og meget aktive venneforening, der har søgt Trygfonden om midler til indkøb af stolen. Det resulterede i den flotte donation og Trygfonden udtaler, at de har fokus på nye tanker og metoder, at de gerne støtter projekter, der kan give øget trivsel. At Bellisbo, med deres projekt omkring implementering af sansestolen, også har indtænkt deling af erfaringer med både Trygfonden og andre institutioner er med til, at Trygfonden har prioriteret at støtte.

8680
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System