COVID-19, Løsninger der kan afhjælpe

Welfare Tech og Danish Healthtech indsamler og formidler produkter og services, der kan afhjælpe den situation Danmark står i.

Wellness Nordic er på den liste, som er udarbejdet i samarbejde med Copenhagen Healthtech Cluster (CHC), MedTech Innovation Consortium (MTIC) og Life Science Innovation North Denmark (LSI).

Vores sansestimulerende redskaber er nyttige både ved angst, bekymring, uro og for at hjælpe plejepersonalet med løsninger, der skal bidrage til øget trivsel, både hos patienter, beboere og personale.

Både Wellness Nordic Gyngestolen samt vores tyngdeprodukter er med på listen over produkter, som kan være med til at afhjælpe den nuværende situation samt den efterfølgende periode, hvor vi ikke længere befinder os i en krisesituation. Sundhedsvæsnet kan bruge listen, når der efterlyses let implementerbare løsninger samt muligheden for at leje produkter over en periode.

Alle produkterne som fremgår af listen, kan leveres inden for en kort periode og er allerede implementerede andre steder.

4435
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System