Brønderslev Kommune anvender Nordic Sensi®Chair

Nordstjernen og Stenumgaard er spændende institutioner på handicapområdet i Brønderslev Kommune. Fokus her er bl.a. på at skabe et trygt, hjemligt og udviklende miljø for borgerne.

Personalet anvender Nordic Sensi®Chair til borgerne og her følger et udpluk af personalets beretninger om deres foreløbige erfaringer med sansestolen Nordic Sensi®Chair, tidligere/købt her som Wellness Nordic Gyngestolen:
Stolen er brugt på forskellige tidspunkter og er rigtig god til at skabe ro til borgerne, både om morgenen og om aftenen.

Hos en borger bruges sansestolen i den daglige rutine. Inden borger skal afsted på dagbeskæftigelse, anvendes stolens Refresh-program inden afgang.
Når borgeren kommer hjem igen, anvendes Relax-programmet, for at få borgeren ned i arousal.

Citat fra en gruppe på Nordstjernen:

“To af vores borgere fra Nordstjernen har i eftermiddag prøvet stolen. Det var en stor succes. De slappede begge af i den uvante stilling og fik virkelig en positiv oplevelse med det. ”Gid den kunne blive hos os”.

Citat fra medarbejder:

“Sådan en kunne vi godt bruge i gruppen”

8380

Wellness Nordic Gyngestolen® er blevet opgraderet og er nu lanceret som en ny model, der er CE mærket efter de medicinske regler, MDR. Stolens grundfunktioner, gyngebevægelsen, vibrationen og musikken er uændret, mens stolen har andre nye brugskvaliteter, nye farver, samt nyt tilbehør.
Vil du være blandt de allerførste til at afprøve Nordic Sensi®Chair, så kontakt vores salgsteam og aftal en uforbindende afprøvning.

Lån en Nordic Sensi®Chair

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System