Artikel fra Plejehjemmet GuldBoSund

Er man ramt af demenslidelser kan det være vanskeligt at forstå, hvorfor hverdagens rutiner og aktiviteter pludselig er aflyste eller forandrede.

For plejepersonale kan det være en udfordring at skabe de så nødvendige oplevelser og sansestimuli, som man ved skaber trivsel og overskud blandt beboere, som pludselig ikke rigtigt må komme ud eller være tætte på hinanden på samme måde som de plejer.

I artiklen beretter personale fra Plejehjemmet GuldBoSund om, hvordan de gør hvad de kan, for at opretholde så meget af den sædvanlige hverdag, som muligt.
Bl.a. har de lånt en af vores sansestole, Wellness Nordic Gyngestolen, som skaber stunder med vestibulære og auditive stimuli med forskellige programmer.

De forprogrammerede sanseprogrammer kan både berolige og vække, afhængigt af behov hos den enkelte, og personalet oplever at der er rift om sansestolen.
Når følelserne sidder lidt mere uden på tøjet er det godt, at der kan skabes stunder med fokus på, at hver især kan opleve både kropslig og mental effekt af stolens mange muligheder.

Læs artiklen bragt i BT, april 2020 her.

4428
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System