Glædelig jul fra Wellness Nordic

Et spændende og udfordrende år nærmer sig sin afslutning og her fra Wellness Nordic vil vi gerne takke for 2021 og ønske kunder, samarbejdspartnere og følgere en rigtig glædelig juletid.

Vi slutter året med et par gode historier fra et bosted blandt Marie-hjemmene, som her deler deres oplevelser og erfaringer med en af vores sansestole; Wellness Nordic Gyngestolen®.

Bofællesskabet Mette Marie i Vanløse, er et bosted for sindslidende mennesker med misbrugsproblemer. Forstander Marlene Kryger Engel har sendt os følgende udtaleler fra beboere:

8257

”En suveræn oplevelse – den gør mig så afslappet og veltilpas. Jeg føler, jeg får mere styr på mine tanker og hele kroppen er bare så afslappet bagefter. Min rastløshed er bedre, og jeg kan nu komme igennem dagen på en god måde i stedet for at gå og have det dårligt hele dagen. Gyngestolen gør også, at jeg ikke behøver min pn medicin til at falde ned på, og det er dejligt, for medicinen har også en masse bivirkninger.”

”Hele min krop gjorde ondt og jeg var total energiforladt. Jeg blev tilbudt en tur i gyngestolen og hvilken oplevelse. Det føltes som om jeg virkelig kom i kontakt med min krop og kunne mærke den. Det kan være svært for mig at mærke min krop, men efter en tur i gyngestolen, havde jeg en god fornemmelse i kroppen, og jeg kunne mærke mit humør blev meget bedre. Jeg fik energi til at tage på tur ud af huset bagefter, som jeg normalt kan have svært ved at motivere mig til.”

”Musikken i stolen sammen med gyngebevægelsen gør, at jeg falder helt hen i drømmeland. Efter min mening, er den det bedste køb til vores sanserum. Jeg kan ligge her og samle mine tanker, men mest af alt få den ro, jeg selv har så svært ved at få skabt i hverdagen. En tur i gyngestolen på bare 20 minutter kan gøre underværker for mig. Jeg synes, at fiberdynen og U- puden gør oplevelsen fuldendt. Aldrig havde jeg troet, at det ville føles så behageligt at have de to ting over sig. Jeg føler næsten jeg er blevet afhængig af at ligge i den en gang om dagen nu.”

Sådanne udtalelser bekræfter og understøtter sansestolens muligheder og potentiale – og bidrager naturligvis til vores arbejdsglæde!

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System