Faglig sparring

Hos Wellness Nordic sætter vi en ære i, at vores produkter ledsages af kyndig vejledning og instruktion.

På denne mådes sikres vore kunder optimalt udbytte af produkternes høje kvalitet og implementeringen af velfærdsteknologiske redskaber bliver lettere.

Vores salgsstyrke består af et kompetent team med bred erfaring, både inden for hjælpemidler, syge- og sundhedspleje, forebyggelse, sansestimulering, arbejdsmiljø og trivsel.

Vi samarbejder tæt med sundhedsprofessionelle i både regioner, kommuner og private.

 

Vi sparrer og vejleder ved valg af hjælpemidler fra vores sortiment - og sørger for at de rette personer i sundhedssektoren er klædt godt på, til at anvende og videreformidle viden og produkter til brugere blandt mange målgrupper.

Både vores konsulenter og vores kundeservice værdsætter den faglige dialog vi har med vores kunder og slutbrugere, hvor vi i fællesskab løser udfordringer, uanset om der er tale om ældre- og demensområdet, børne- og ungeområdet, somatik eller psykiatri.   

Vi tilbyder desuden undervisning, oplæg og produktpræsentationer efter ønske og behov – disse kan tilrettelægges individuelt og udføres både online og ved besøg.

Vi tager også gerne imod gæster i vores showroom i Humlebæk. Såfremt særlig faglig vejledning ønskes i den anledning, kan en forhåndsaftale være en god idé.

Faglig sparring

Kontakt vores konsulentteam for mere information

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System