Health & Rehab i Bella Center Copenhagen 2025

Invitation til Health & Rehab Scandinavia i Bella Center
Skandinaviens største messe for velfærdsteknologi og hjælpemidler nærmer sig endelig.

Den afholdes i Bella Center i København d. 4. - 6. marts 2025.
Vi håber, at du og dine kolleger besøger messen i år og glæder os til at byde velkommen på vores stand nr. C2-007.
Her vil vores terapeuter og produktspecialister præsentere sansestole og fortælle om vores erfaringer med netop jeres målgruppe af brugere, og vi vil præsentere jer for spændende produktnyheder.

Messens åbningstider

  • Tirsdag, 4. marts 2025 - kl. 09:00 - 17:00
  • Onsdag, 5. marts 2025 - kl. 09:00 - 17:00
  • Torsdag, 6. marts 2025 - kl. 09:00 - 16:00

Vi glæder os til at hilse på jer, på gensyn på stand C2-007.

Hent flyer

Vi tilbyder foredrag med førende fagpersoner, som deler ny viden og erfaringer indenfor sansestimulering - læs med og tilmeld dig nedenfor

9806
nordic sensi calm

NYHED: Vi udvider paletten med nye sansestimulerende produkter

Vi har arbejdet benhårdt for endelig at kunne vise jer vores nyeste produkt, Nordic Sensi®Calm, sengegyngen. Sengegyngen er et sansestimulerende hjælpemiddel, der er udviklet til at give vestibulær stimuli til sengeliggende mennesker, der lider af demens eller delirium med henblik på at lindre deres neuropsykologiske symptomer og forpinthed generelt samt at regulere deres eventuelle udadreagerende adfærd.
Sengegyngen monteres under en sygehus- eller plejeseng, som  gynger patienten og sengen, dette for at stimulere den vestibulære sans, som ofte er udfordret ved længerevarende sengeleje.

Sengegyngen er udviklet i samarbejde med danske hospitaler og plejehjem og udviklingen har fået støtte fra Innovationsfonden samt EU regionale udviklingsfond.

Kom og prøv vores nye sansestimulerende produkt, Nordic Sensi®Calm  på  vores stand C2-007.

nordic sensi chair

Nordic Sensi®Chair – nyt studie bekræfter, at stolens sansestimulering kan reducere BPSD

Et spansk randomniseret forskningsstudie (RCT) dokumenterer, at sansestimulering med Nordic Sensi®Chair kan lindre og reducere adfærdsforstyrrelser og psykiske symptomer – også kaldet BPSD – hos mennesker med demenssygdomme. Læge Poul Erik Branebjerg har gennemgået studiet og konkluderer, at med struktureret brug af Nordic Sensi®Chair tre gange om ugen i 20 minutter reduceres BPSD-symptomer med over 65% ifølge NPI-NH-skalaen. Andre non-farmakologiske metoder reducerer typisk symptomer med 10-40%, mens medicinsk behandling typisk viser en reduktion på 15-20%.

Poul Erik og Mette Lysdal gennemgår studiet og demonstrerer Nordic Sensi®Chair.

Poul Erik Branebjerg

Tirsdag den 4. marts kl 12.30 Event Area C1

Læge Poul Erik Branebjerg
Poul Erik har i mange år arbejdet med dokumentation og formidling af medicinske produkter, herunder forskellige teknologier. Poul Erik omsætter studiet til øjenhøjde.

Mette Lysdal

Mette Lysdal, ergoterapeut på Kærminde Plejehjem i Hedensted kommune

21 års erfaring som ergoterapeut inden for demensområdet. Arbejder til dagligt med bl.a. sansestimulering, velfærdsteknologi, hjælpemidler samt faglig sparring.

crdl

Crdl® – et højteknologisk og unikt sansestimulerende redskab, som binder mennesker sammen

Crdl® (udtale Cradle) er et på én gang enkelt, men innovativt og højteknologisk instrument, som tolker menneskers berøringer og oversætter dem til lyd og musik. I det øjeblik to brugere hver lægger en hånd på Crdl®, omsættes berøringerne til lyde. Forskellige typer berøring udløser forskellige lyde, der forstærker den følelsesmæssige oplevelse og gør det muligt for mennesker at komme naturligt og spontant i kontakt med hinanden.

Tirsdag kan du møde demenskoordinator Heidi Bøgelund Clausen og onsdag demenskonsulent Stine Marie Schou Begge deler ud af deres mangeårige erfaringer med at hjælpe personer med demens – bl.a. ved brug af Crdl®.

Heidi Bøgelund Clausen

Tirsdag den 4. marts kl. 10.00 Event Area C1

Heidi Bøgelund Clausen, demenskoordinator i Tønder kommune, Marte Meo-terapeut
Uddannet sygeplejerske og Marte Meo-terapeut. Har lang erfaring inden for demensområdet, f.eks. omkring familiesamtaler, råd og vejledning samt bistand ved samtaler med samarbejdspartnere.

Stine Marie Schou

Onsdag den 5. marts kl 12.30 Event Area C1 1

Stine Marie Schou, demenskonsulent i Gentofte kommune
Beskræftiger sig dagligt med at støtte mennesker med demens samt deres pårørende. Bistår kommunens ansatte omkring faglig sparring vedrørende f.eks. trivselsfremmende metoder og redskaber.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System