Abrace Sansestol

Billede

ABRACE SANSE STOL
– ro, tryghed og æstetik

ABRACE SANSESTOL er et kognitivt hjælpemiddel til hospitaler, institutioner, virksomheder og private hjem. Den er en sikker og æstetisk lænestol, hvis formål er at berolige krop og sind hos mennersker med f.eks.
• demens
• div. psykiatriske diagnoser
• ADHD
• autismespektrumforstyrrelser
• stress mv.

ABRACE SANSESTOL er et kognitivt hjælpemiddel til hospitaler, institutioner, virksomheder og private hjem.

ABRACE SANSESTOL har et elegant og æstetisk design, der gør den attraktiv og indbydende at sidde i, og som gør, at den passer ind i stuemiljøer. Brugeren kan derved få glæde af stolens positive effekt uden at føle sig stigmatiseret eller være nødt til at trække sig tilbage fra fællesskabet og det sociale liv.

Med ABRACE SANSESTOL medfølger to tyngdetæpper, en fodgynge og en poncho. Elementerne supplerer stolen som ekstra stimuli, der bidrager til effekten. Tyngdetæpperne og ponchoen fungerer som statiske, taktile vægtstimuli, mens fodgyngen er en aktiv stimuli, der giver ro, når rugeren gynger med benene.

ABRACE SANSESTOL er i kombination med det medfølgende stimulerende tilbehør et unikt bud på et kognitivt hjælperedskab, som brugeren har lyst til og nyder at bruge – alene eller i selskab med andre.

Tryghedsskabende design

ABRACE SANSESTOL giver associationer til hjemmets ”hyggelige lænestol” og skaber dermed tillid og positivitet alene ved sit udseende. Øreklapperne supplerer oplevelsen af at være tryg og beskyttet i ”eget rum”. Og imens udadreagerende, aggressive eller selvskadende adfærd reduceres hos brugeren, øges roen og trygheden automatisk hos andre, der befinder sig i rummet sammen med brugeren.

Nem rengøring

ABRACE SANSESTOL tåler alle gængse rengøringsmidler.

Sikkerhed i top

Tekstiler og skum er udført i brandhæmmende materialer.

Hygiejne

ABRACE SANSESTOL leveres i en kombination af forskellige materialer, tekstil og kunstskind, som tilsammen sikrer høj komfort, æstetik og hygiejne.

Alle materialer er udviklet til brug i sundhedssektoren.

Positiv velfærdsteknologisk vurdering

Produktserien ABRACE SANSESTOL har gennemgået en velfærdsteknologisk vurdering foretaget af Center For Industri/TUCV april 2019.

Vurderingen er foretaget på psykiatriske afdelinger.

Uddrag fra rapporten:
ABRACE SANSESTOL har været flittigt brugt under hele VTV-forløbet på alle afdelingerne – og har næsten været i brug hele tiden under forløbet. Patienterne har typisk benyttet stolen i tidsrum af 20-30 og op til 60 minutter ad gangen. På egen stue har tidsforbruget dog været op til flere timer ad gangen. Nogle patienter er faldet så meget til ro ved at benytte stolen, at de er faldet i søvn i stolen.

Det er især ABRACE SANSESTOLs bengynge, som patienterne har haft mest gavn af. Brug af bengyngen har givet mange en kropslig ro og mindre tankemylder, som ellers ville kunne give anledning til ubehag og utryghed.

 

VTV-rapporten kan downloades her


Download VTV


*ABRACE Sansestol kan lånes til en afprøvning.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System